Transport si retururi

Copil Norocos SRL va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:


  • Posta Romana, Livrare in 5 - 8 zile, 20 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500 RON*
  • Urgent Cargus, Livrare in 3 - 5 zile, 20 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500 RON*  • Taxa transport unica de 20 lei pentru Urgent Cargus este valabila pentru colete  pana la 5 kg si localitatea de livrare sa se gaseasca in reteaua de acoperire a firmei de curierat Urgent Cargus ce poate fi consultata pe site-ul www.urgentcargus.ro. Pentru coletele ce depasesc 5 Kg se plateste 1 lei/kg suplimentar, si 1 lei/km suplimentar pentru localitatiile aflate in afara retelei de acoperire a firmei de curierat sau puteti alege Posta Romana. Termenul de livrare este intre 3 si 5 zile, in functie si de perioada.


  • Taxa transport unica de 20 lei pentru Posta Romana se aplica pentru colete pana la 5 kg si nu au nici una din dimensiuni mai mari de 50 cm, si este valabila pentru trimiterea coletului in cel mai apropiat oficiu postal de dvs, de la care primiti o notificare cand ajunge si trebuie sa-l ridicati personal din oficiul postal respectiv. Pentru coletele ce depasesc 5 Kg se plateste 1 lei/kg suplimentar. Lista oficiilor postale le puteti gasi pe www.posta-romana.ro. Termenul de livrare este intre 5 si 8 zile, in functie si de perioada.

  • La tarifele de transport se adauga o taxa suplimentara de 5 lei pentru plata cu ramburs, perceputa de curieri. Pentru evitarea acestei taxe, va recomandam plata cu cardul.


* - Livrarea gratuita se ofera la coletele care nu depasesc greutatea medie de 20 kg si/sau nu au una din dimensiuni mai mare de 70 cm. Pentru coletele supradimensionate (patuturi, tarcuri, carucioare, scaune auto, biciclete, etc) se aplica tariful de mai sus, chiar daca comanda este mai mare de 500 lei, din care suportam 20 lei la Urgent Cargus, respectiv 20 lei la Posta Romana, iar dvs. platiti doar diferenta.