Despre noi

Va multumim ca cititi aceste randuri!

Suntem o familie din Cluj si din dragoste pentru copii si pentru a le putea oferi mai mult in viitor, ne-am decis sa deschidem o afacere de familie si asa a aparut in noiembrie 2017, magazinul online COPILNOROCOS.RO. De unde numele magazinului? Ideea mi-a venit de la Mihai, fiul cel mic, de 5 ani, care de fiecare data cand gasea un banut, exclama plin de bucurie: “sunt un copil norocos, tati”.

Fiind la inceput de drum, ne straduim sa ne facem loc pe piata si ne-am propus sa oferim doar produse de calitate pentru copii mici si mari. Ne dorim sa fim o “interfata” intre furnizori si clienti, cautand pentru clientii nostrii cele mai bune oferte si o gama cat mai diversa de produse. Am ales branduri cu traditie in domeniu care au produsele conforme cu normele C.E. si ne straduim sa avem preturi corecte si accesibile.

Dorim sa oferim “mai mult decat jucarii”, fiind constienti ca o jucarie bine aleasa, poate dezvolta anumite abilitati ale copilului iar o jucarie aleasa gresit, nu e apreciata de copil, e doar o cheltuiala pe care se va asterne praful. Suntem constienti ca educatia poate fi influentata prin calitatea si tipul jocurilor si jucariilor. De aceea vom publica diverse articole pe blog, vom cauta produse care sa dezvolte toate abilitatile copiilor si le vom grupa in categorii cat mai intuitive, pentru a fi mai usor de ales.

Valorile dupa care ne ghidam si ne vor ajuta sa realizam ce ne-am propus, sunt:

-         seriozitate si promptitudine

-         atitudine prietenoasa, orientata spre client

-         onestitate si transparenta

-         responsabilitate

Magazinul nostru dispune si de o sectiune de stiri care va va tine la curent cu cele mai interesante si utile stiri si informatii, daca va abonati la newsletter.

Stim ca mai avem mult de lucru si multe de imbunatatit si invatat, dar va asiguram ca ne respectam clientii si facem tot ce este posibil astfel incat sa fiti multumiti de serviciile noastre.

Multumim si va mai asteptam sa cumparati de la noi.